Trädgårdsprojekt

Trädgårdsdesign som främjar den biologiska mångfalden och ditt välmående!

några av våra senaste trädgårdsprojekt

Vår trädgårdsdesign är alltid väl genomtänkt och fylld av växtlighet för bin, humlor och fjärilar från april till oktober. En bra trädgårdsplanering gör att trädgården är attraktiv under hela året både för oss människor men också för insekter och fåglar. Vi måste göra vad vi kan för att värna om den biologiskamångfalden och där spelar alla våra trädgårdar en stor roll. Behöver du också hjälp med din trädgård? Vi jobbar med trädgårdar i Skåne, Blekinge, Halland och södra Småland. Kontakta oss gärna så tar vi ett snack om er trädgård! 

Boka ett besök

trädgård med hög mysfaktor och många rum

Ny struktur till en uppvuxen gammal trädgård i Malmö. Här behövdes hjälp med att skapa trädgårdsrum, böljande rabatter, inbjudande entré.... you name it. Helt enkelt ett omtag för att skapa en trädgård att njuta av alla dagar om året!

en kal och lite klurig del av trädgården behövde få liv och samtidigt ge skydd mot insyn

En gräsmatta mot vägen med höjdskillnad blev till ett sprakande perennhav för alla sinnen. Ackompanjerad av äppelträd, blodhägg och kopparhäggmispel som gav insynsskydd på ett avslappnat sätt och mer liv och rörelse till trädgården.

Ny trädgårdsentré likt en skogslund med en stig som leder  till ängen under äppellunden

En trädgård känns så mycket större och blir så mycket mer när man tänker "out of the box" Att skapa olika stämningar och atmosfärer till de olika delarna i trädgården gör den spännande och inbjudande. Varför ha ett staket och grind precis vid tomtgränsen? Skapa en lund av de gamla stora träden och bjud in till en skogspromenad innan resten av trädgården öppnar upp sig....